Home » Nieuw leverbare brommobielen

Nieuwe brommobiel

Kies uit een van onze merken

Interesse in een nieuwe brommobiel

Aankoop brommobiel(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door het versturen van dit formulier vraagt u een afspraak aan zonder verplichting. Er wordt contact opgenomen binnen 2 werkdagen.

Deboerbrommobielen biedt veel verschillende soorten nieuwe brommobielen aan. Voordat u besluit om een nieuwe brommobiel te kopen, zal u vast een aantal vragen hebben. Hieronder hebben we een aantal vragen samengesteld die op het moment het meest gesteld worden.

De prijs van een nieuwe brommobiel is afhankelijk van een aantal factoren. Wij bieden op het moment een aantal verschillende merken aan. Bij deboerbrommobielen kunt u al vanaf 9.450 euro een nieuwe brommobiel aanschaffen. Dit is de Motion Mirage die ook nog eens 100% elektrisch is.

Nog een voordeel als u besluit om een nieuwe brommobiel te kopen. In tegenstelling tot auto’s, hoeft u voor een brommobiel geen wegenbelasting te betalen. Dit kan u al snel een paar honderd euro per jaar besparen.

De APK keuring is niet verplicht voor een brommobiel. Het is uiteraard wel verstandig om de brommobiel periodiek te laten controleren om te voorkomen dat er reparaties nodig zijn. Deboerbrommobielen biedt ook brommobiel onderhoud aan.

Behalve het feit dat de aanschafkosten lager liggen vergeleken met een auto, er geen wegenbelasting betaald hoeft te worden en er geen APK keuring verplicht is. Heeft het brommobiel ook nog het voordeel dat het erg zuinig rijdt. Een auto rijdt gemiddeld ongeveer 1 op 15. Een brommobiel rijdt 1 op 35. Dus u bent milieubewust bezig en bespaart veel brandstofkosten.