Home » Ligier plaatsen

Ligier Dealer Noord-Holland

Ligier dealer

Noord-Holland Ligier

Bent u op zoek naar de ultieme mobiliteitsoplossing? Wij zijn Ligier dealer voor Noord-Holland, dé specialist als het gaat om de aanschaf en het onderhoud van Ligier-microcars in de Noord-Holland. Ontdek het comfort, de stijl en de innovatie van Ligier, en ervaar de vrijheid van rijden in een kwalitatieve en betrouwbare Ligier brommobiel.

De Ligier specialist voor Noord-Holland.

  • Jarenlange Ligier brommobiel ervaring

  • Betaalbaar Ligier brommobiel onderhoud en reparatie

  • Persoonlijke service en aandacht

  • Specialistische Ligier kennis aanwezig

  • Goed opgeleide Ligier technici

Arnold de Boer bij Microcar

Dé Ligier dealer voor Noord-Holland:

Kom langs in onze showroom en ontdek de Ligier microcars van dichtbij. Maak een proefrit en ervaar zelf het comfort en de wendbaarheid van een Ligier. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie.

Onderhoud en service bij De Boer brommobielen

Bij de Boer Brommobielen, de Ligier expert voor Noord-Holland, staat een ervaren team Ligier-specialisten voor u klaar om uw Ligier brommobiel goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met Ligier brommobielen en vele tevreden brommobiel klanten is de Boer Brommobielen dé specialist voor Ligier onderhoud voor Noord-Holland.

In de werkplaats is de brommobiel knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan uw Ligier brommobiel. Ook beschikken we over het benodigde brommobiel gereedschap en onderdelen, hiermee zorgen we dat u weer snel op weg bent met uw Ligier.

Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn wat ons betreft de gewoonste zaak van de wereld.

Ligier JS60 brommobiel

Wat kunnen wij voor u doen?

Online

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Als je een betrouwbare monteur die goed en erg handig is en niet duur moet je daar naar toe De Boer Brommobiel Ook hebben ze nieuwe...
sijmon kelder
Mijn auto gaf zo ongeveer alle alarmen aan die er maar zijn. Het was een storing waarvoor een kundige monteur benodigd was. Gelukkig is deze...
Martijn Bax
Afgelopen zomer hadden wij met spoed een garage nodig die verstand heeft van Campers. Waar andere garages ons afwezen omdat het al 17.30 was geweest,...
Camping Julianadorp Aan Zee