Home » Caravan onderhoud

Caravan onderhoud

caravan-veilig-op-weg

Ervaren in caravan onderhoud

Met goed onderhoud heeft u langer plezier van uw caravan én het bevordert de verkeersveiligheid. Want u wilt geen klapbank op de Duitse snelweg! Onderhoud daarom uw caravan minimaal eens in de twee jaar.

Onderhoudsbeurt Caravan

Vanaf € 200,-

Caravan onderhoud is essentieel voor uw veiligheid. Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Er wordt gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Een erkend keurmeester controleert al deze punten waaronder op wettelijke eisen zoals op banden en op veiligheid zoals van de gasinstallatie. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen.

Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten gecontroleerd zijn en wat de bevindingen zijn. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de BOVAG onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

Onderstelkeuring caravan

Vanaf € 100,-

De Bovag onderstelbeurt is een onderhoudsbeurt voor het onderstel van uw caravan. Bij de Bovag onderstelbeurt wordt de caravan nagekeken op de 4 belangrijke punten van de caravan. Het onderstel van de caravan is het belangrijkste deel van de caravan.

Caravanonderhoud en reparatie

De Boer verzorgt het complete onderhoud aan uw caravan.

  • Alle apparatuur en kennis voor caravanonderhoud aanwezig

  • Alle merken caravans

  • Zeer ervaren in caravan ondehoud

  • Zonder zorgen op vakantie

Service op maat

In overleg bepalen we welke werkzaamheden we aan uw caravan uitvoeren. Dat begint vaak met een onderhoudsbeurt. Of iemand gaat aan een grote reis beginnen en wil maximale zekerheid dat de caravan goed blijft werken. Blijken dan aanvullende werkzaamheden nodig te zijn dan nemen we daar contact met u over op.

caravan-op-vakantie

Afspraak maken caravan onderhoud

Online

Door het versturen van dit formulier vraagt u een afspraak aan zonder verplichting. Er wordt contact opgenomen binnen 2 werkdagen.