Home » Camper onderhoud

Camper onderhoud

Onderhoud van de camper

Werkplaats geschikt voor campers

Met de camper op pad, de wijde wereld in. Mooie plekjes zien en ontdekken. Met een probleemloos rijdende camper. Goed onderhoud is daarvoor een noodzaak. We voeren het onderhoud eventuele reparaties goed en betaalbaar voor u uit.

Bij extra werkzaamheden is er uiteraard altijd eerst overleg zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Uw camper kan zonder problemen onze hoge werkplaats in met bruggen die geschikt zijn voor campers.

Een camper maakt relatief weinig kilometers, aangezien u deze maar een gedeelte van het jaar gebruikt. Dit betekent niet dat deze minder onderhoud nodig heeft dan uw auto.

Bovendien heeft uw camper te lijden onder extremen in temperatuur: hoge temperaturen in de zomer en de koude stallingsomstandigheden in de winter. Belangrijk is om ruim voor vertrek onderhoud te plannen. U wilt tenslotte tijdens uw vakantie genieten en geen ongewenste verrassingen.

Camperonderhoud en reparatie

De Boer verzorgt het complete onderhoud aan uw camper.

  • Brug voor campers aanwezig

  • Alle merken campers

  • Zeer ervaren in camper onderhoud

  • Zonder zorgen de weg op

Service op maat

In overleg bepalen we welke werkzaamheden we aan uw camper uitvoeren. Dat begint vaak met een onderhoudsbeurt met APK. Of iemand gaat aan een grote reis beginnen en wil maximale zekerheid dat de camper goed blijft werken. Blijken dan aanvullende werkzaamheden nodig te zijn dan nemen we daar contact met u over op.

camper-rijden

Afspraak maken camper onderhoud

Online

Door het versturen van dit formulier vraagt u een afspraak aan zonder verplichting. Er wordt contact opgenomen binnen 2 werkdagen.