Home » Camper huren

Camper huren

Op reis met een camper? We verhuren een aantal campers voorzien van alles wat het reizen met een camper aantrekkelijk maakt. Interesse in het huren van een camper? Stuur nu een aanvraag want weg is echt weg.

FIAT Scudo kamper verhuur

Vanaf € 62,- p/nacht

Fiat Scudo

Met deze mooie Fiat scudo buscamper kan je overal terecht. Door zijn compacte formaat is het makkelijk parkeren. Voorzien van airco en cruise controle maakt dit een hele fijne auto om mee te rijden. De camper heeft een luifel en een voortent. De voortent kan ook los blijven staan op je plek als je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen.

Mercedes Viano kamper verhuur

Vanaf € 62,- p/nacht

Mercedes-Benz Viano

Mooie compacte camper maar evengoed lekker ruim! Een fijne en luxe buscamper waar je met 4 personen kunt rijden (zitten) en makkelijk om te bouwen om als een 2 persoons bed te gebruiken. De luxe stoelen (4) kunnen draaien zodat je met zijn vieren aan de tafel kunt zitten. Naast de basisvoorzieningen zoals wasbak en fornuis beschikt de camper over een kachel, airco, cruise controle, elektrische ramen. De auto rijdt heerlijk comfortabel met een automaatbak. Super relaxt rijden.

Mercedes Sprinter kamper verhuur

Vanaf € 72 p/nacht

Volkswagen Crafter

Heerlijke ruime camperbus! Voorzien van koelkastje, porta potti, dubbele gaspit, ruim 2 persoonsbed. Prachtige luifel waaronder het ook met minder weer goed toeven is. Twee verstelbare (buiten) stoelen. tafel. Het dakluik en alle ramen zijn voorzien van horren (zgn. combi-rollo's). Linnengoed dien je zelf te verzorgen, maar verder is alles aanwezig: keukengerei, borden, bestek, kopjes enz. Complete bus om lekker mee te toeren en heel veel vakantie plezier te beleven.

Aanvraag camper huur

Online

In welke camper(s) wilt u huren(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door het versturen van dit formulier vraagt u een afspraak aan zonder verplichting. Er wordt contact opgenomen binnen 2 werkdagen.

Spelregels

  • U beschikt over een geldig rijbewjis

  • Een borgsom is vereist. De hoogte ervan is afhankelijk van de boeking

  • U voert geen criminele of onwettige activiteiten uit

camper-rijden